http://www.baza.nl/uploads/images/Producten/Garden_brandbox.png

De vertrouwde Baza zaden collectie

Al vele jaren kent u baza van de groene zaadzakjes in de supermarkt, de bloemenshop, de bouwmarkt en het
tuincentrum. De Baza zakjes vinden iedere lente weer hun weg naar een trouwe klantenkring die ieder jaar weer heerlijke worteltjes, radijs en courgettes, lekker en gezond in de eigen tuin kweekt.

De Baza collectie past ook helemaal bij de laatste kooktrends, waar het thuistuinieren met kruiden, in potten op terras of balkon, of zelfs binnen op de vensterbank, helemaal hip is. Vers is toch het allerlekkerste, helemaal als je het zelf gezond hebt gekweekt!

En, we vergeten ook onze trouwe decoratieve tuiniers niet. Een fraaie serie makkelijk te kweken bloemen wordt gebracht in de Baza seizoensdisplay. Zonnenbloemen in verschillende maten en kleuren, Afrikaantjes, Asters, geurende Lathyrussen. Ze zijn er allemaal, om zelf thuis te zaaien.

Naast de zaadzakjes zijn er ook andere Seeds & Garden artikelen die tuinliefhebbers helpen bij het uitoefenen van hun hobby. Zo is er een leuk en praktisch houten kweekkasje, waar turfpotjes en speciale kweekaarde bij geleverd worden. Ze worden zelfs geleverd met een gratis zakje zaden.

Download productoverzicht